Széchenyi 2020 - Befektetés a jövőbe

 
9.jpg
12.jpg

A képzés és a foglalkoztatás szervesen összekapcsolódik.2014. július 1-jén megkezdődtek a foglalkoztatással egybekötött OKJ-s képzéseink. Festő, illetve kőműves- hidegburkoló tanfolyamaink lebonyolításáért az Oktatási Stúdió '90. Kft. felel.

Képzéseink közvetlen célja, foglalkoztatási jogviszony közben a helyi igényekre és keresletre épülő, kétféle építőipari szakmában indított, gyakorlatorientált OKJ-s szakma megszerzése 2x12 fő munkanélküli számára.

Továbbra is kulcsfontosságú a résztvevők folyamatos mentorálása, psziho-szociális problémáinak megoldása, melynek célja többek között minden olyan akadályozó tényező elhárítása, amely a képzést, munkába helyezést és munkában tartást negatívan befolyásolhatja.
A projektben a képzés és a foglalkoztatás szervesen összekapcsolódik. A képzés során elméletben és gyakorlatban olyan ismereteket szereznek a részvevők, amit élesben is kipróbálhatnak, végezhetnek. Fontos az olyan tevékenység végzése, amelyben sikerélményhez jut a résztvevő és látja a konkrét, felhasználható végeredményt.

Képzés és foglalkoztatás